warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

Despre noi

Stresul vietii cotidiene nu este usor de invins. Uneori simtim nevoia de a gasi un refugiu in care sa rupem legatura cu viata zilnica, fie pentru un sfarsit de saptamana, fie pentru o perioada mai indelungata. DSC_0067Cabana montana Daniels vine in intampinarea acestei nevoi, oferindu-va locatia perfecta pentru cateva zile de neuitat. Pensiunea noastra se afla intr-o zona deosebit de frumoasa a judetului Caras-Severin, in statiunea Crivaia, comuna Valiug din muntii Semenicului.

Inconjurata de munti acoperiti de paduri, pensiunea Daniels are toate “ingredientele” necesare pentru a va oferi momente unice atat vara cat si iarna: la sfarsitul unei scurte plimbari va veti gasi pe malurile lacului Valiug (Gozna) sau in una din numeroasele poienite din imprejurimi. Totodata, la aproximativ 4 km de cabana, puteti vizita pestera Comarnic. Partia de schi de pe muntii Semenic este practicabila aproape 6 luni pe an si se afla la numai 8 km de noi, iar vara se pot practica atat sporturi nautice cat si pescuitul pe lac.

Confortul dumneavoastra este garantat de camerele si apartamentul nostru, fiecare din ele fiind dotate cu mobilier nou, televizor si baie proprie.

Construita recent, pensiunea Daniels are si un restaurant propriu, sau, pentru cei care prefera natura, exista un loc special amenajat pentru a va bucura de un gratar in aer liber.

Pentru a va relaxa pe deplin la sfarsitul unei zile petrecute la noi, va puteti bucura de un meci de ping-pong sau de sauna umeda de care dispunem.

Accesul in statiunea Crivaia, comuna Valiug se face cu masina pe doua rute:
– dinspre Resita pe drumul judetean DJ582 pana in Valiug si apoi pe DC95 spre Crivaia
– dinspre Drobeta Turnu Severin (E70) prin Slatina Timis pe DJ582 pana in Valiug si apoi pe DC95 spre Crivaia

In caz ca aveti nevoie de mai multe informatii sau de ajutor puteti sa ne contactati:Contact

loading
×